Ενημερώθηκε: Αύγουστος 2022.

Γενικά

Η Exopeach2health προσπαθεί να διασφαλίσει ότι οι υπηρεσίες της είναι προσβάσιμες σε άτομα με αναπηρία. Η Exopeach2health έχει επενδύσει σημαντικό αριθμό πόρων για να διασφαλίσει ότι ο ιστότοπός της θα γίνει ευκολότερος στη χρήση και πιο προσβάσιμος για άτομα με αναπηρία, με την ισχυρή πεποίθηση ότι οι προσπάθειες προσβασιμότητας του ιστότοπου βοηθούν όλους τους χρήστες και ότι κάθε άτομο έχει το δικαίωμα να ζει με αξιοπρέπεια, ισότητα, άνεση και ανεξαρτησία.

Προσβασιμότητα στο www.exopeach2health.gr

Το www.exopeach2health.gr καθιστά διαθέσιμο το Γραφικό στοιχείο προσβασιμότητας Web του UserWay το οποίο υποστηρίζεται από αποκλειστικό διακομιστή προσβασιμότητας. Το λογισμικό επιτρέπει στο www.exopeach2health.gr να βελτιώσει τη συμμόρφωσή του με τις Οδηγίες Προσβασιμότητας Περιεχομένου Ιστού (WCAG 2.1).

Ενεργοποίηση του μενού προσβασιμότητας

Το μενού προσβασιμότητας www.exopeach2health.gr μπορεί να ενεργοποιηθεί κάνοντας κλικ στο εικονίδιο μενού προσβασιμότητας που εμφανίζεται στη γωνία της σελίδας. Αφού ενεργοποιήσετε το μενού προσβασιμότητας, περιμένετε λίγο για να φορτώσει ολόκληρο το μενού προσβασιμότητας.

Δήλωση αποποίησης ευθυνών

Η Exopeach2health συνεχίζει τις προσπάθειές της να βελτιώνει συνεχώς την προσβασιμότητα του ιστότοπού και των υπηρεσιών της, πιστεύοντας ότι είναι η συλλογική ηθική μας υποχρέωση να επιτρέπουμε την απρόσκοπτη, προσβάσιμη και ανεμπόδιστη χρήση και για εμάς με αναπηρίες.

Σε μια συνεχή προσπάθεια για συνεχή βελτίωση και αποκατάσταση προβλημάτων προσβασιμότητας, σαρώνουμε επίσης τακτικά το www.exopeach2health.gr με το Accessibility Scanner για να εντοπίσουμε και να διορθώσουμε κάθε πιθανό εμπόδιο προσβασιμότητας στον ιστότοπό μας. Παρά τις προσπάθειές μας να κάνουμε όλες τις σελίδες και το περιεχόμενο του www.exopeach2health.gr πλήρως προσβάσιμα, κάποιο περιεχόμενο ενδέχεται να μην έχει ακόμη πλήρως προσαρμοστεί στα αυστηρότερα πρότυπα προσβασιμότητας. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι δεν έχει βρεθεί ή δεν έχει εντοπιστεί η καταλληλότερη τεχνολογική λύση.

Εδώ για εσάς

Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες με οποιοδήποτε περιεχόμενο στο www.exopeach2health.gr ή χρειάζεστε βοήθεια με οποιοδήποτε μέρος του ιστότοπού μας, επικοινωνήστε μαζί μας κατά τις κανονικές εργάσιμες ώρες όπως περιγράφεται παρακάτω και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν θέλετε να αναφέρετε ένα πρόβλημα προσβασιμότητας, έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε βοήθεια, επικοινωνήστε μαζί μας ως εξής:

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@exopeach2health.gr